VERHUUR UW HUIS EENVOUDIG EN SNEL MET MAKELAAR CASA HAARLEM

 

Bij ons vindt u niet alleen huizen te huur, u kunt ook bij ons terecht wanneer u zelf een woning wilt verhuren in Haarlem. Onze beheertaak bestaat uit het verzorgen van alle correspondentie die samenhangt met het (ver)huren van woningen. 

Ik wil mijn huis verhuren

 

Wilt u uw huis verhuren in Haarlem en bent u op zoek naar een goede verhuurmakelaar in Haarlem? Dan bent u bij Casa Haarlem aan het juiste adres. Casa Haarlem maakt het voor personen die hun woning willen verhuren in Haarlem mogelijk om snel een geschikte huurder te vinden. 

Als ervaren professionals in de vastgoedmarkt begrijpen we dat het verhuren van uw woning een belangrijke beslissing is.

Onze toegewijde service en expertise maken het proces eenvoudig en zorgen voor gemoedsrust. Onze beheerdiensten omvatten het afhandelen van alle aspecten die verband houden met het (ver)huren van woningen.

Waarom verhuren?

Overweegt u uw panden te verhuren of te verkopen? Met de stijgende waarde van vastgoed kan het slim zijn om uw eigendom te behouden en (gedeeltelijk) te verhuren. Als u klaar bent om uw huis te verhuren, kunnen wij snel beginnen met de administratieve afhandeling.

Hoe werkt het?

Om een geschikte kandidaat te vinden die op zoek is naar een huurwoning in Haarlem, gaan wij als volgt te werk:

Wij maken professionele foto’s van uw woning.

Wij maken effectieve advertenties voor uw woning.

Wij vinden geschikte kandidaten.

Wij screenen de kandidaten.

U heeft een huurder.

Zo nemen wij alles uit handen om ervoor te zorgen dat we een geschikte huurder voor uw woning vinden. Dit bespaart zowel tijd als geld.

Neem contact op

Recensie

Topmakelaar; vriendelijk, snel en geen poespas. Voor een mooie prijs een leuk appartement gekregen waar we de komende tijd in zullen verblijven. We zijn heel blij!

09/10/2020

Recensie

Ik heb ongeveer 5 jaar gehuurd bij Tamar van Casa. Altijd goed contact gehad. Als er dingetjes stuk waren dan waren die snel weer gefixed. Ook met de overgang met de nieuwe huurder ging alles vlekkeloos. Bedankt en tot ziens!

09/10/2020

Recensie

Betrouwbaar en zeer professioneel. We zijn erg goed en vriendelijk geholpen. Tot slot met hulp van Tamer een woning naar wens gevonden.

09/10/2020