Een Thuis Vinden in Haarlem

 

Of je nu op zoek bent naar een comfortabele huurwoning of een koopwoning overweegt, wij hebben de perfecte oplossing voor jou. Blader door ons gevarieerde aanbod van gestoffeerde en gemeubileerde woningen in en rondom Haarlem.

Recensie

Mijn vriendin en ik zijn geholpen door Tamer. Een hele rustige en aardige man die goed de tijd neemt om je te helpen en, in ons geval, de tijd geeft om het appartement te onderzoeken. Ik raad iedereen aan om langs Tamer te gaan voor een fijn en vertrouwde overdracht van je nieuwe huis.

09/10/2020

Recensie

Bijzonder goed geholpen door Casa Haarlem. Binnen korte tijd was alles geregeld en door de inzet van de makelaar hebben wij ons huurappartement snel kunnen opzeggen. Dit heeft ons een hoop gedoe bespaard!

09/10/2020

Recensie

We hebben erg goede ervaringen met Casa Haarlem. Na drie jaar via Casa Haarlem gehuurd te hebben in de Kennemerstraat, wilden we graag iets groters. Binnen twee dagen hebben we twee mooie opties bezichtigd en een keuze kunnen maken. Tamer denkt altijd mee en problemen worden snel opgelost. We zouden Casa Haarlem aan iedereen aanbevelen.

09/10/2020